2019-05-02 04:36:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kiváló nap jogi ügyeinek lebonyolítására

Napi horoszkóp május 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája a Mars szembenállást alkot a Jupiter, itt az ideje, hogy habozás nélkül magához ragadja a kezdeményezést. Ez a bolygóállás egy nagyon eredményes napot jelez, nagymértékben megemeli a fizikai energiaszintet, elengedhetetlenül fontos a mozgás, hogy előnyösen kiaknázhassa ezt a hatalmas energiaforrást. Hajlamos lehet a türelmetlenségre.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A változás, az átalakulás és a megújulás időszakát élheti most. Ez lelki, vagy anyagi szinten is működhet, de az egyik hatással van a másikra. Nagyobb szabadságra törekszik, hogy igazi benső énjét megmutassa. Felettesei felfigyelhetnek most önre és magasabb pozícióba helyezhetik.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Itt az ideje, hogy új feladatokba fogjon, elsimítsa nézeteltéréseit munkatársaival, vagy egyezségre juthat jogvitában. A körülmények most önnek kedveznek. Ön ma nagyon ambiciózus és sikerre törekszik, de azért fizikai energiája levezetéséről se feledkezzen meg.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ez egy jó időszak üzleti terjeszkedésre vagy befektetésre, de a Jupiter-Mars szembenállása óvatosságra inti. Ne feszítse túl a húrt, minden kétséget kizáróan remek és sikeres napnak néz elébe.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Közérzete kiváló, ajánlatos valamilyen fizikai tevékenységebe fogni, különösen a szabadban. Pénzügyekre nézve is kedvező, még a spekulációs befektetésekre is, ha nem túl nyakatekert dologról van szó.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai planétaállások arra biztatják, hogy ismét hazatérjen, viszontlássa rokonait vagy régi barátait. Szívesen emlékezik vissza a múltjára, ha körül veszi magát múltja szereplőivel, ma nagyvonalú lelkiség hatja át.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hajlandó lesz ma többet tanulni és akár képes is lesz visszaülni az iskolapadba. El is utazhat ma valamerre tanulmányi utazás céljából. Kiváló nap jogi ügyeinek lebonyolítására, az ilyen jellegű megmérettetések önt sikeres kimenettel kecsegtetik, főleg annak következtében, hogy képes most jól megtervezni és előkészíteni a dolgokat.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pénzügyek vagy egyéb javak érkeznek a házhoz. Az is lehet, inkább költeni akarja a pénzt, valószínűleg műtárgyakra vagy más olyan dologra, amit szépnek tart. Elégedettnek és lazának érezheti magát, remek alkalom a kikapcsolódáshoz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön uralkodó planétája, a Jupiter szemben áll a Marssal, annyi energiát kaphat ettől a fényszögtől, hogy alig bír magával. A máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyűszerrel megugorja, annyi veszély állhat fenn, mint legtöbb Mars áthaladásakor, hogy túlhajtja önmagát.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha önző indítékok vezérlik ma tetteit, akkor abba az illúzióba ringathatja magát, hogy a világon minden rendben van ma ön körül, pedig ez nem így van. Könnyen csalás vagy félreértés áldozatává válhat. Jobb kerülni a kockázatos befektetéseket.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha most valamilyen tanulmányokba fogna, gyorsabban fog az elméje, mint máskor. Elméje éber és fogékony, könnyen elsajátíthatja az új fogalmakat. Váratlan események lehetővé teszik az előrelépést.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ez a nap kedvező az ön üzleti terjeszkedéséhez, új vállalkozásra vagy esetleg egy fiókvállalat megnyitására, mivel módszeresen és megfontoltan tud dolgozni, a felmerülő problémákkal könnyedén meg tud birkózni. Ma gyakorlatias témakörök foglalkoztatják önt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: